Dragi forumasi!
5 posters
Strana 1 od 1
Dragi forumasi!
Zaista sam zatrpana obavezama za ESC...
Puno vas sve pozdravljam i mnogo vam hala za podrsku! Jelena Tomasevic
May 7, 2008 10:32 AM
Puno vas sve pozdravljam i mnogo vam hala za podrsku! Jelena Tomasevic
May 7, 2008 10:32 AM
Re: Dragi forumasi!
Da li ima zive duse na ovom forumu ...Jeco,da te ne znam licno,reko bi da si ti ovo nekad posetila,ali sve je moguce.Ujedno ako zelite da pokrenete nesto ozbiljno javite mi se za domen i hosting.Jeca zasluzuje bolje od ovog free foruma na kome kao pro webmaster znam da gubite vreme.Nikad necete dobiti bazu podataka od Forumation,ako projekat dobije na velicini i dobijete zelju da se preselite.
Pozz Jeco od Nenada iz muzicke skole.I voleo bi da znam da li se jos uvek druzis sa Ivanom.
Pozz Jeco od Nenada iz muzicke skole.I voleo bi da znam da li se jos uvek druzis sa Ivanom.
ZEROF- Pochetnik Fan Foruma
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 08.04.2009
ZEROF ::Da li ima zive duse na ovom forumu ...Jeco,da te ne znam licno,reko bi da si ti ovo nekad posetila,ali sve je moguce.Ujedno ako zelite da pokrenete nesto ozbiljno javite mi se za domen i hosting.Jeca zasluzuje bolje od ovog free foruma na kome kao pro webmaster znam da gubite vreme.Nikad necete dobiti bazu podataka od Forumation,ako projekat dobije na velicini i dobijete zelju da se preselite.
Radi se oficijalni sajt, kad bude gotov forum ce biti preusmeren.
Drago mi je da razmisljate u tom pravcu.Ukoliko je potrebna pomoc oko izrade i slicnim tehnickim pitanjima mozete mi se obratiti.
Postovanje i pozdrav !
Postovanje i pozdrav !
ZEROF- Pochetnik Fan Foruma
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 08.04.2009
Да ли ће ово икад оживети? Сумњам.
Некад сам стално био овде, а сада ми више није ни у favorites.... Баш безвезе...
Некад сам стално био овде, а сада ми више није ни у favorites.... Баш безвезе...
CTE%AH- Vredno Piskaralo
- Broj poruka : 178
Godina : 33
Datum upisa : 20.06.2008
Hoces reci da si visio ovde stalno dok si bio admin?CTE%AH ::Да ли ће ово икад оживети? Сумњам.
Od kako si izbrisao ovaj forum sve se promenilo...bzv....bice bolje kad se zavrsi oficijalni sajt sad.
ni ja nisam u zadnje vrijeme cesto navracao a vidim svasta se desavalo
opet je neko brisao forum?
opet je neko brisao forum?
nedodirljiv- Pochetnik Fan Foruma
- Broj poruka : 10
Локација : Banja Luka
Datum upisa : 09.03.2008
StefanSavic ::Hoces reci da si visio ovde stalno dok si bio admin?CTE%AH ::Да ли ће ово икад оживети? Сумњам.
Od kako si izbrisao ovaj forum sve se promenilo...bzv....bice bolje kad se zavrsi oficijalni sajt sad.
Па нисам само ја висио, него је било и других људи! Сад нема никога... А ни ја немам мотив да нешто напишем, кад видим да то нико не чита. Мислио сам да ће се ситуација поправити када изађе ЦД, али је и даље све мртво...
А форум је избрисан да би ти добио прилику да се окушаш као прави администратор.
CTE%AH- Vredno Piskaralo
- Broj poruka : 178
Godina : 33
Datum upisa : 20.06.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne moћete odgovarati na teme u ovom forumu